Nu op ’t Kistje

Anita Sanders op ’t Kistje bij NIKS® op 3 april 2023

anita sandersWaar zijn ze gebleven? Soms komt er opeens weer een vakgenoot boven water in een totaal andere branche. Anita Sanders hoor je nu eerder dan je haar ziet: zij combineert nu tuinontwerpen met zingen. Wat gebeurde er tussendoor?

Ze rolde de reclame in door haar eerste relatie: Helaas, haar opleiding, capaciteiten en salariswensen telden nergens mee. Totdat Gregor Frenkel Frank haar twee weken voor haar 25e levensjaar aannam als assistente. Allerlei belevenissen: stekker erin om Gregor’s computer weer aan de praat te krijgen, zijn skinnydippen tijdens de boodschappen-/boottochtjes en lolmaken met de account dames bij Grey Advertising.

Een inhaalslag volgde. Bij Grey startte Anita met de SRM-reclameopleiding. Van Grey ging ze over naar Viegen Vergouw & Ten Hopen/FCA en leerde daar het accountvak van Ria Eijken, ‘de JWT manier’. Vervolgens werd ze gevraagd door Erik Ezendam die samen met Joop Cranendonk een bureau startte op de Lairessestraat en daarna volgde GO/RSCG. Ze kreeg steeds meer waardering: in salaris, zelfbewustzijn en meer besef van haar power in relatiemanagement. Het bleef tobben met uitdagende klantrelaties en arrogante creatieven. Natuurlijk had ze de cijfers onder controle en stuurde een klein team aan. Toen RSCG fuseerde met Eurocom en werd ze ‘last in – first out’ gezet met een vliegende aanbeveling van Wim Slootweg.

En zo kwam Anita weer ‘in de gewone wereld’ terecht met haar typische reclame-stijl van doen. Van teamcoach naar zangeres en van zangeres naar tuinontwerpster. Kortom De zingende tuinontwerpster. Wil je meer weten over haar huidige werkzaamheden? https://www.anitasanders.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s