Nu op ’t Kistje

Aanbod van NIKS®

Ter gelegenheid van de Jubileumbijeenkomst met Fred Kolsteeg en Paul Blok op 6 mei 2024

Het bestaan van NIKS bouwt voort op de vele verhalen uit de reclame- en mediawereld. Onder de bezielende aanvoering van Fred Kolsteeg verschenen achtereenvolgens de uitgaven DutchMadMen en DutchAdMen. In het eerste boek volgen we de reclamewereld aan de hand van anekdotes, verhalen, successen en teleurstellingen, die zijn opgetekend door en rondom Fred Kolsteeg, Pietro Tramontin, Albert Winninghoff, Paul Blok, Walter van der Mee, Herberth Samson, Pierre Schreiner, Gerrit de Bruin en Fons van Westerloo in de jaren 60 tot 80.

Dutch Ad Men gaat nog wat dieper in op de klassieke reclamewereld in de periode 1864 – 2000 en zag in december 2023 het licht.

Fred Kolsteeg en Paul Blok willen graag helpen om de tamtam rond het 25-jarig bestaan van het NIKS-genootschap harder te laten rondgaan en willen dat deze standaardwerken, vooral voor de accountmensen onder de Niks’ers, niet ongelezen mogen blijven.

Let daarom op het fantastische, eenmalige aanbod voor de bezoekers van NIKS op maandag 6 mei:

1. Dutch Mad Men + Dutch Ad Men (gezamenlijke winkelwaarde 64,90) € 25,00
2. Dutch Ad Men (winkelwaarde € 34,95) € 20,00
3. Dutch Mad Men (winkelwaarde € 29,95) € 5,00

Stuur zo snel mogelijk een mail naar fred.kolsteeg@hotmail.com met je bestelling. Zorg dat je aanwezig bent op 6 mei. Na contante betaling krijg je de boeken mee.
Geen bonnetje, geen verzendkosten. Typisch NIKS.

Voor meer informatie ga je naar de website dutchmadmen.nl of zoek de titel op managementboek.nl.

Plaats een reactie