Nu op ’t Kistje

7 september Classic NIKS® op anderhalve meter

Thuisblijven…?

Nou bij NIKS® liever niet!

Maandag 7 september zijn jullie allen weer uitgenodigd om te komen borrelen – of zelfs een hapje eten – met ons enthousiaste NIKS genootschap.

In juli, de eerste open-up meeting, hebben we ons allemaal voorbeeldig gedragen, vorige maand viel er nog wat te wensen en verbeteren over. In dit business district komen tijdens de lunch veel jonge mensen op bezoek bij Grandcafe ZO, die het met de maatregelen niet altijd even nauw nemen. Dan kan verslapping optreden.

In zorgvuldig overleg en afstemming met Johan en Jurgen zullen we maandag a.s weer streng in de leer zijn rondom de 1,5 meter. We weten inmiddels dat dat op de stemming en de kwaliteit van de drank en spijzen geen invloed hoeft te hebben. Let goed op jezelf en op elkaar en geniet van het moment!

Er is dus geen spreker. En eten voor wie dat wil. Vraag dit keer: geef even door aan Carola (carola.kesteloo@mac.com) of je denkt te komen (ook voor de borrel), zodat Jurgen en Johan rekening kunnen houden met de tafelopstelling.

Adres:  Paasheuvelweg 26. Let op: nummering is niet logisch, het pand ligt in ZW-hoek. van de kruising. Gratis parkeren op eigen terrein.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s