2018-04-09 Astrid Prummel

9 april op ’t Kistje van NIKS®

 Astrid Prummel vertelt het verhaal achter het reclameverhaal

CEO’s en marketingbazen weten niet altijd hoe en waar ze het verhaal achter hun reclameverhaal het beste kunnen vertellen – en wie ze daarbij kan helpen. Inspelend op die vraag werd in Amsterdam eind 2016 een nieuw bureau opgericht, Out In The Open.

Maandagavond 9 april is te gast bij NIKS Astrid Prummel, voorheen vooral bekend als hoofdredacteur van Adformatie, maar al enige tijd ondernemer in het mediavak. Als mede-oprichter van In The Open, dat ze runt samen met Allard Frederiks.

Out In The Open is, zegt de site, een ‘’netwerk van goed ingevoerde, onafhankelijke journalisten en film- en documentairemakers die de taal van de doelgroep spreken. “Eigenzinnige mensen die doorvragen, luisteren, onderzoeken en goede verhalen maken. Dit kunnen artikelen, blogs/vlogs of columns zijn, maar ook infographics, fotoreportages of documentaires. journalisten voor merken, ”nu deze zich steeds meer gedragen als uitgevers.”

Over haarzelf meldt Prummel op de site: ‘’Na twee keer 10 jaar bij Adformatie, afgewisseld door periodes waarin ik als headhunter en woordvoerder andere facetten van het marketingcommunicatievak leerde kennen, stapte ik begin 2016 over naar reclamebureau FHV BBDO. Daar lanceerde ik een journalistiek label voor dat ‘verhaal achter het reclameverhaal’, om negen maanden later, op 1 september 2016, onafhankelijk Out in the Open te gaan.”

Zoals je weet, proberen we de populariteit van Jefferson’s – en het daarmee gepaard gaande lawaai – te omzeilen. Daarom beginnen we wat eerder. Je bent welkom vanaf 17.00 uur. Zorg dat je er tijdig bent, want Astrid’s inleiding begint om 17.45 uur sharp!

NIKS is gewoonlijk op de eerste maandag van de maand, maar vanwege Pasen nu op de tweede, dus op 9 april vanaf 17.00 uur in ons clubhuis Bar-Brasserie Jefferson, Vliegtuigstraat 16-18 in het Amsterdamse Schinkel-district. Het parkeren is daar nog dubbeltjeswerk. Kijk voor de beste route hier.

Het NIKS-diner kost € 14,50. Je kunt op de avond zelf kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Je hoeft dus geen couverts meer te reserveren voor een plekje aan de dis.


Op ’t Kistje van NIKS

Astrid Prummel
Mede-Oprichter
Out in the open

Terug naar het nu

Toch nog even naar het archief

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s