2018-03-05 Leon Bouwman

5 maart op ’t Kistje van NIKS®

Léon Bouwman over de transformatie van Adformatie

Maandag 5 maart is Léon Bouwman onze gastspreker. Als chief content officer bij Sijthoff Media (bij ons is onderdeel Adfo Groep het bekendst) zal hij ons vertellen over het waarom van de transformatie van Adformatie en het opgaan daarin, in een nieuw maandblad, van de titels Tijdschrift voor Marketing en Communicatie. En over de samensmelting van de drie sites: online first.

Zoals je weet, proberen we de populariteit van Jefferson’s – en het daarmee gepaard gaande lawaai – te omzeilen. Daarom zullen we – ook in de toekomst – wat eerder beginnen. Je bent welkom vanaf 17.00 uur. Zorg dat je er tijdig bent, want Léon’s inleiding begint om 17.45 uur sharp!

NIKS als gewoonlijk op de eerste maandag van de maand, dus op 5 maart vanaf 17.00 uur in ons clubhuis Bar-Brasserie Jefferson, Vliegtuigstraat 16-18 in het Amsterdamse Schinkel-district. Het parkeren is daar nog dubbeltjeswerk. Kijk voor de beste route hier.

Het NIKS-diner kost € 14,50. Je kunt op de avond zelf kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Je hoeft dus geen couverts meer te reserveren voor een plekje aan de dis.

Op ’t Kistje van NIKS
Léon Bouwman
chief content officer

Terug naar het nu

Toch nog even naar het archief

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s