2016-09-05 Classic NIKS

Classic NIKS op 5 september 2016

Voorbij die mooie zomer…? 

Nou bij NIKS® mooi niet!

gerard cox

We gaan gewoon door met weer een zomerse Classic NIKS, dus zonder Kistje-spreker, maar met lekkere drankjes, prima eten en diepzinnige c.q. vrolijke kout. Wellicht kunnen we weer, net als vorige keer, alles buiten doen op het terras. Een open podium voor wie toch voor Kistje-spreker wil doorgaan. Carola Kesteloo, Hans Hollaar en Michael van Os zullen ontbreken, maar die hebben al wel gezorgd voor de Kistje-spreker van 3 oktober: Peter van Daalen van maatkledingwinkel Dressed2kill.

Trek dus voor nu nog maar eens je bootschoenen en Hawaï- hemd aan en kom naar NIKS, het enige genootschap waar de zon altijd schijnt.

NIKS als gewoonlijk op de eerste maandag van de maand, dus op 5 september vanaf 17.00 uur ons clubhuis Bar-Brasserie Jefferson, Vliegtuigstraat 16-18 in het Amsterdamse Schinkel-district. Het parkeren is daar nog dubbeltjeswerk. Kijk voor de beste route hier.

Het NIKS-diner kost € 14,50. Je kunt op de avond zelf kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Je hoeft dus geen couverts meer te reserveren voor een plekje aan de dis.

Terug naar het nu

Toch nog even naar het archief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s