2015-07-06 NIKS pur sang

6 juli 2015:  NIKS pur sang zonder’t Kistje

Ooit ’n normaal mens ontmoet…? 

Nou bij NIKS® mooi niet!

drs. p 2

‘De oever waar we niet zijn noemen wij de overkant/Die wordt dan deze kant zodra we daar zijn aangeland’, dichtte het onlangs overleden tekstgenie Drs. P in z’n lied Veerpont. ’t Kistje gaat in juli en augustus niet heen en weer, maar blijft veilig thuis bij Hans Hollaar, dus geen sprekers in de zomer, maar natuurlijk wel NIKS. Met een goed gesprek, een glas wijn en -zo lang het nog mag – een sigaar van betaalbare klasse of een sigaretje op het terras. De Jefferson-brigade zorgt daarna natuurlijk weer voor de nodige knolraap en lof, schorserneren en prei. Maar dan weer wel met risotto.

Trek dus iets zomers, maar fatsoenlijks aan en kom 6 juli naar NIKS, het enige genootschap waar je nooit het heen weer van krijgt.

Op 6 juli weer vanaf 17.00 uur in ons clubhuis Bar-Brasserie Jefferson, Vliegtuigstraat 16-18 in het Amsterdamse Schinkel-district. Het parkeren is daar nog dubbeltjeswerk. Kijk voor de beste route hier.

Het NIKS-diner kost € 14,50. Je kunt op de avond zelf kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Je hoeft dus geen couverts meer te reserveren voor een plekje aan de dis.

Drs. P zong op 95- jarige leeftijd nog steeds. Bekijk hier dit aandoenlijke optreden:

 

Terug naar het nu

Toch nog even naar het archief

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s