2014-12-01 Paul Geraeds

1 december op het kistje bij NIKS: Paul Geraeds (Bakker Hillegom)

Een witte Piet…? 

Nou bij NIKS® mooi niet!

sint schminkt piet niks decemberNIKS adviseert een ‘zzp’-er oftewel een Zeer Zwarte Piet. Zo’n witte Piet of eentje met knullige roetstrepen wordt veel te snel herkend als tante Sjaan, ome Daan, een buurkind of op kantoor: procuratiehouder De

Vries. Vooral voor de laatste kan ontmaskering fataal zijn als hij namens Sinterklaas de directeur een reprimande heeft gegeven. “Zeg De Vries, die periodiek kun je wel vergeten!” Dus lekker zwart maken die handel. Met schmink of desnoods Erdal-schoenpoets.

Wie kleuren wil, kan in het voorjaar naar de bollen. Daar weet Kistje- spreker Paul Geraeds van Bakker Hillegom alles van.

Haal dus je tabberd of baret uit de kast en kom naar NIKS, het enige genootschap waar nog geldt: black is beautiful.

NIKS als gewoonlijk op de eerste maandag van de maand, dus nu op 1 december vanaf 17.00 uur ons nieuwe clubhuis Bar-Brasserie Jefferson, Vliegtuigstraat 16-18 in het Amsterdamse Schinkel-district. Het parkeren is daar nog dubbeltjeswerk. Kijk voor de beste route hier.

Het NIKS-diner kost € 14,50. Je kunt op de avond zelf kiezen uit vlees, vis of vegetarisch. Je hoeft dus geen couverts meer te reserveren voor een plekje aan de dis.

geraeds_kistjeOp ’t Kistje van Niks:
Paul Geraeds
chief executive officer
Bakker Hillegom – The Garden People

Van vakantieparken naar de bollencropped-niks_kistje.gif

1 december: Paul Geraerds (Bakker Hillegom) spreker bij NIKS

Dik een half jaar is Paul Geraeds nu chief executive officer bij Bakker Hillegom, ofwel The Garden People, zoals ze internationaal bekend staan. Planten, bollen, apparatuur om te tuinieren, van alles wordt daar verkocht aan 20 Europese landen. Het in 1945 opgerichte bedrijf, waarvan de aandelen in handen van de familie Bakker zijn, telt 630 personeelsleden en is goed voor een jaaromzet van €150 miljoen.
Paul GeraedsGeraeds’ overstap vorig jaar was verrassend, omdat hij heel veel jaren bij Center Parcs Europe werkzaam is geweest, overwegend in marketingfuncties. Laatstelijk als director of marketing Europe van de dochteronderneming van het Franse Groupe Pierre & Vacances. Geraeds begon er zijn carrière 14 jaar geleden, als general manager van de Het Heijderbos-locatie.
Voor zijn Center Parcs periode was hij drie jaar verantwoordelijk voor het marketing management van de restaurantmerken Gaucho’s Grill en Alphonso’s en tevens directielid van de holding.

Hij geniet ook bekendheid in de communicatiebranche vanwege een belangrijke nevenfunctie. Paul Geraeds was een jaar voorzitter van de Stichting Adverteerdersjury Nederland/SAN. Dat 26-jarige instituut bekroont jaarlijks het beste adverteerderswerk met een Accent en biedt een platform voor kennis-en ervaringsoverdracht. Ook was Geraeds binnen de SAN Jurylid voor de belangrijke prijzen Adverteerder van het jaar, Bureau van het jaar en de Consistent Accent.

 

Zie ook commercial ‘De lente begint in de herfst’ :

Terug naar het nu

Toch nog even naar het archief