Home

6 mei ’t Kistje van NIKS®: Eric Kramer 

Stilzitten…? 

Nou bij NIKS® mooi niet!

Opnieuw moet NIKS verhuizen. We gaan voortdurend ten onder aan ons eigen succes. De clubhuizen waar NIKS neerstrijkt, worden plotseling zo populair dat er geen plaats meer is voor een goed verhaal op ’t Kistje of de eminente kout van de NIKS-genoten.

NIKS gaat dus weer naar een nieuwe hangplek: Good Hangout. Bekend adres voor trouwe NIKS’ers. Ooit was deze uitspanning langs de ring A10 (Amstel Business Park) bekend onder de namen De Afspraak en later DNA De Nieuwe Afspraak. Eens was NIKS daar een gewaardeerde gast, maar om de eerder genoemde reden moesten we weg. Nu zijn er nieuwe eigenaren en die willen het opnieuw met NIKS proberen. Dat zal ze geen windeieren leggen. In het Amstel-gebied zijn al diverse nieuwe reclame-activiteiten en NIKS is, zoals gezegd, een magneet.

De Kistje-sprekers zijn weer goed verstaanbaar vanaf 6 mei. De openingsspreker komt uit onze nieuwe omgeving: Eric Kramer, de grote baas van WPP Nederland. Hij is verantwoordelijk voor maar liefst 15 bureaus in Nederland alleen! Die zitten nu samengeklonterd in het Amsteldok, vroeger beter bekend als de Apenrots. Geef hem een warm welkom in ons nieuwe clubgebouw en neem vooral bekenden mee naar ons oude adres!

Het eten is weer iets anders geregeld: iedereen mag zelf opscheppen en rekent af per gram. Ze bieden goed, gezond en lekker eten. Keuze uit buffetten met vis, vlees, gevogelte én vegetarische gerechten. Ook is er een apart salade-aanbod. Je bepaalt je eigen hoeveelheid. Geen verspilling en betalen voor wat je écht eet. Voor NIKS bedraagt het 2,5 cent per gram.

We gaan weer terug naar de bekende tijden: 17.00 uur verzamelen, Kistje vanaf ca 18.00 een om 19.00 aan het buffet. De jenever etc. staat koud. Er is een mooi terras. Parkeerplek zat en helemaal gratis! Kijk voor de beste route hier.


Op ’t Kistje van NIKS
Eric Kramer
Country Manager
WPP Nederland

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s