Home

2 september op ’t Kistje van NIKS®: Otto van der Harst 

Xenofobie…?

 

Nou bij NIKS® mooi niet!

Je zou er wel bijna last van krijgen. Een greep uit het nieuwe aanbod land- of huisgenoten: de witoorpenseelaap, de relmuis, de suikereekhoorn de witbuikegel, de savannahkat (verwoest je meubilair). En dan hebben we ook nog : de eikenprocessierups, de reuzenteek en het mediterrane draaigatje.

Of er niet genoeg draaikonten in de politiek, de ambtenarij en het bedrijfsleven zitten. Kistje-spreker Otto van der Harst zal daar als directeur van de Stichting Reclame Code ook zeker mee maken te hebben. Dat wordt ongetwijfeld weer een spannende spreekbeurt.

Trek dus je Balinese jurk of Hongkongse maatpak aan en kom naar NIKS, het enige genootschap dat nergens meer vreemd van opkijkt.
Na de lange vakantiestop zijn we op 2 september weer op onze nieuwe NIKS-hangplek Good Hangout langs de ring A10 (Amstel Business Park). Vroeger zat hier het bij de oude NIKS-ers bekende DNA De Afspraak. Klik voor de beste route hier.

Het eten is weer iets anders geregeld: iedereen mag zelf opscheppen voor een vast bedrag: € 14,50. Chef-kok Virgill met roots in het zuiden van de VS zorgt voor prima soul food. Keuze uit buffetten met vis, vlees, gevogelte én vegetarische gerechten. Ook is er een apart salade-aanbod.

Klik hier voor meer
informatie over
Otto van der Harst
Stichting Reclamecode

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s